Όροι Χρήσης

 

 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία της Παπανικολάου Ασπασίας και λειτουργεί με τις εξής διευθύνσεις: http://www.e-bath.gr http://www.ebath.gr http://www.e-bath.eu και http://www.ebath.eu. Οι παραγγελίες των προϊόντων μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος σε μία από από τις παραπάνω διευθύνσεις. Η αποστολή με ελάχιστες εξαιρέσεις γίνεται με courier χωρίς το κόστος μεταφορικών να επιβαρύνει τον πελάτη. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα είναι η μία με δύο εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση την επόμενη ημέρα γίνεται στην ηπειρωτική χώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου σε 2-3 ημέρες. Στη νησιωτική χώρα ο χρόνος παράδοσης είναι κατά κανόνα οι δύο εργάσιμες ημέρες. Γίνεται επίσης αποστολή στην Κύπρο και τις άλλες χώρες της Ευρώπης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. 
Για παραγγελίες αξίας άνω των 20 ευρώ τα έξοδα αποστολής μέσω courier περιλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος (ισχύει μόνον για παραδόσεις στην Ελλάδα). 
Για αποστολές μεγάλου όγκου και βάρους (άνω των 20 κιλών) που γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας ο πελάτης αναλαμβάνει μέρος του κόστους μεταφοράς το οποίο καταβάλει στην μεταφορική κατά την παραλαβή του προϊόντος.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εάν εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος δηλώσει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητά του. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επικοινωνεί με την e-bath για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες επιστροφής του προϊόντος. Ο πελάτης αναλαμβάνει μόνον το κόστος αποστολής προς την e-bath. Εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω της εταιρείας που συνεργάζεται με την e-bath ενδεικτικά το κόστος που αναλαμβάνει ο πελάτης ανέρχεται στα 3 ευρώ για μία μπαταρία νιπτήρα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος και να επιστραφούν τα χρήματα της αγοράς θα πρέπει:
1. To προϊόν να επιστραφεί στην συσκευασία του μαζί με όλα τα εξαρτήματα συναρμολόγησης.
2. To προϊόν να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε τροποποίηση, να μην έχει επιβαρυνθεί ή αλλοιωθεί λόγω κακής χρήσης από τον πελάτη. Μπαταρίες με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατσουνιές κ.α.) δεν γίνονται δεκτές.

 Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη και το κόστος μεταφοράς για την αντικατάστασή του.

 Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει αν η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει χρέωση.

 Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί, η ακύρωση είναι εφικτή αλλά το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διατίθενται τέσσερις επιλογές στον τρόπο πληρωμής των προϊόντων που αγοράζετε από την e-bath.gr:

1. Η πρώτη είναι η αντικαταβολή, η καταβολή δηλαδή του αντίτιμου στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς που θα σας παραδώσει το προϊόν.

2. Η δεύτερη είναι η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της e-bath.gr. Στη περίπτωση αυτή γίνεται προεξόφληση. To λογιστήριο της e-bath.gr επιβεβαιώνει την κατάθεση που έχετε κάνει και αμέσως γίνεται η αποστολή του προϊόντος στη διεύθυνση που μας έχετε εσείς υποδείξει. Δεκτή είναι η κατάθεση και μέσω web-banking.

3. Η τρίτη είναι η εξόφληση με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα στο απολύτως ασφαλές περιβάλλον της Eurobank ενώ τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μας γνωστοποιούνται.

4. Η πληρωμή μέσω PAYPAL.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Τα προσωπικά δεδομένα που μας αποστέλλονται κατά την παραγγελία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας για την επικοινωνία με τον πελάτη και την παράδοση της προϊόντος και δε χρησιμοποιούνται για κανένα άλλο σκοπό.

Οι άνθρωποι της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση προκειμένου να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ καλέστε μας στο 23510 77070 ή στείλτε μας email στο

 

 

Πλήρης ανταλλακτική υποστήριξη

Στην e-bath.gr έχουμε ως προτεραιότητά μας την ανταλλακτική υποστήριξη των πελατών μας. Φροντίστε να διατηρήσετε αποθηκευμένα τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας για μελλοντική χρήση.

 

Ωρες λειτουργίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση,
επικοινωνήστε μαζί μας,
στα 2351077070 και 6932955550.

Δευτέρα - Σάββατο 
09:00 εώς τις 21:00 

bank accept cards 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις ή παραγγελίες:

Τηλεφωνικά 9 πμ με 9 μμ: 

23510 77070 ή 6932955550

με email:  

https://www.facebook.com/ebathgr

e-bath.gr online shop

Παπανικολάου Α.

Χονδρικό και Λιανικό εμπόριο ειδών μπάνιου.

Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 16
Κατερίνη Τ.Κ. 60134
Τηλέφωνο:23510-77070